Politik for returnering/refundering

Hos Le Fraîcheur bestræber vi os på at give vores kunder fuld tilfredshed. Hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende forsendelse eller produkt, bedes du sende os en e-mail, så vil vores team hjælpe dig med det samme.


===> RETURPOLITIK <<==

Ombytning: 14 dage fra leveringsdatoen i ny stand og uden synlig slitage. Køberen skal betale for returneringen, hvis produktet ikke er omfattet af vores garanti mod fabrikationsfejl, og vi ikke skal betale for udskiftning.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den ordre, du modtager, bedes du kontakte os.

BEMÆRK: Denne garanti dækker kun fabrikationsfejl:

Utilsigtet skade
Ukorrekt pleje
Normalt slid og slitage
Forringelse af farver og materialer på grund af sollys
Returnering/ombytning af produkter, der kommer i kontakt med vand, accepteres ikke.


== >>REFUSIONER<<====

Hvis du mener, at det produkt, du har købt, ikke opfylder de oprindelige krav, har du mulighed for at anmode om tilbagebetaling.

Du kan få pengene tilbage, hvis:

Du er ikke tilfreds med din ordre: Du har købt dine Le Fraîcheur-produkter inden for de sidste 10 dage og ønsker at returnere dem. Vi behandler tilbagebetalingen, så snart vi har modtaget varerne fra dig.
Det produkt, du har købt, er fuldstændig ubrugeligt.
Du har ikke modtaget dit produkt inden for 60 arbejdsdage eller 90 arbejdsdage (Sydamerika).
Bemærkninger:

* Følgende varer kan ikke returneres eller ombyttes: bodysuits, lingeri og nattøj, smykker og tilbehør (undtagen tørklæder og tasker).

* Varer skal returneres i deres originale emballage og i perfekt stand.

* Refusioner udstedes normalt inden for 3 til 5 arbejdsdage efter levering af din returnering. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når refusionen er blevet behandlet.

* Kunden vil ikke blive opkrævet mere end én gang for forsendelsesomkostninger (dette omfatter forsendelsesomkostninger ved returnering); forbrugeren vil ikke blive opkrævet et restocking gebyr for returnering af produktet.

Send venligst en billet til vores supportcenter.